Powered by Blogger.
RSS

Fettuccine cu piept de pui si cascaval la cuptor


 Am mancat la Marty ceva extraordinar...chicken paemesan. Si asa tare mi-a placut ca a trebuit sa improvizez si eu ceva asemanator cu ce aveam prin casa. Si bine am facut..ca tare buna a iesit mancarica:)



 Ingrediente:
- 250 gr fettuccine;
- 500 gr piept de pui;
- 3 rosii;
- 150 gr. cascaval;
- condimente;
- ulei de masline;
- margarina pt uns tava.


  Fierbem pastele in apa cu 2 linguri de ulei de masline si sare. Separat, taiem pieptul de pui si il punem la fript in tigaie cu 2 linguri de ulei de masline(evident, iar ulei de masline:p). Rosiile le lasam pret de cateva secunde in apa clocotita ca sa le decojim usor, apoi le bagam in blender cu 100 ml apa si condimentele si uite asa, preparam si sosul.

  Ungem vasul cu margarina, punem pastele, putin sos, pieptul, restul de sos si pe deasupra, cascaval ras. Bagam la cuptor la 180-200 de grade pana se topeste si se rumeneste cascavalul, apoi scoatem tava de la cuptor si servim..cu mare, mare pofta, o sa vedeti.
 Nu ma credeti pe cuvant, va rog! Incercati, ca se merita maxim!:)
 Pofta buna!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment