Pentru un pranz perfect cu prietenii:)
Ingrediente:
- 250 gr. piept de pui;
- o mana de ciuperci champignon;
- 3-4 felii de sunca de Praga taiate relativ grosut;
- 150 gr cascaval;
- o rosie;
- unt pentru uns tava;
- 3 liguri de ulei pentru prajit;
- condimente (eu am pus un amestec pt paste si pizza).
Prajim pieptul, timp in care dam cascavalul pe razatoare si taiem rosia felii. Ungem tava cu unt, asezam feliile de piept, apoi sunca de Praga, ciuperci, iar 1/2 felie de sunca, cascaval si pe desupra fiecarei bucati de piept asezam o felie de rosie.
Bagam tava la cuptor aprox 15 min (pana de topeste cascavalul) si servim..cu maxima pofta, o sa vedeti.
Eu l-am servit cu paste langa, dar il puteti servi cu ce va place, sau chiar simplu. Pofta buna!:)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comentarii:
Post a Comment