Powered by Blogger.
RSS

Energy boost (beneficiile fructelor de padure)

 
Cum in sezonul rece aveam nevoie mai ales de vitamina C, care sa ne creasca imunitatea si sa ne protejeze de bolile de sezon, m-am gandit sa va propun azi o portie de energie, vitamine si mai ales..sanatate:)
 Am tot cautat pe internet cateva informatii despre fructele de padure si am gasit pe Good Food cateva chestii interesante.. Fructele de pădure congelate sunt cel puţin la fel de nutritive, ba uneori mai bogate în anumiţi nutrienţi, ca cele proaspete.
 Toate fructele de pădure sunt bogate în vitamina C şi alţi antioxidanţi care protejează împotriva degradării celulare care duc la apariţia cancerului, bolilor de inimă şi a afectiunilor locomotorii sau a pierderii memoriei cauzate de înaintarea în vărstă.


 Conţinutul de vitamina C din alimente scade în mod normal pe masură ce creşte timpul de depozitare, dar procesul de congelare conservă vitamina C. Nivelul altor antioxidanţi, precum antocianii, chiar creşte uşor după depozitare, ceea ce înseamnă că fructele de pădure congelate au mai mulţi antioxidanţi decât cele proaspete.
 Cat despre grapefruit si minole, o sa va povestesc mai multe in postarile ce urmeaza. ;)
  Pentru fresh-ul din imagine am amestecat:
    - o minola
    - un grapefruit
    - fructe de padure
    - o lingurita de miere

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment