Powered by Blogger.
RSS

Negrese cu cocos

Dupa putina pauza revin cu o negresa delicioasa, perfecta pentru un weekend linistit! Reteta e aproximativ ca cea a negresei cu nuca, modul de preparare este identic.


Ingrediente:
- 250 gr unt
- 100 gr faina
- 300 gr zahar
- 100 gr cocos
- 4 oua
- 50 ml whiskey (facultativ)
- 100 gr cacao
- 1+1/2 lingurita de praf de copt
Mod de preparare:
Punem pe foc untul, zaharul si cacaoa pana se topeste untul si zaharul si se omogenizeaza perfect ingredientele. Luam cratita de pe foc si lasam putin la racorit compozitia. Adaugam cate un ou in compozitia de ciocolata si amestecam bine dupa fiecare. Amestecam praful de copt cu faina si le turnam peste compozitia de ciocolata alternativ cu whiskey 
Cand este incorporata perfect faina, turnam cocosul, amestecam pana la omogenizare si apoi turnam aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt.

Lasam la cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute la foc potrivit ( incercam cu scobitoarea). Lasam prajitura la racit, apoi papam..
 Cu maare pofta!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment