Powered by Blogger.
RSS

Tocana de legume




O mancarica delicioasa si slab calorica.


Ingrediente:
- 25 ml ulei
-o ceapa rosie
- un dovlecel
- un ardei gras verde
- un ardei gras rosu
- 300 gr ciuperci
- 2 morcovi
- un plic de tocanita de legume (optional)

Desi am pozat si rosia, nu am mai pus-o pana la urma fiindca nu am mai considerat necesar:)
Mod de preparare: tocam ceapa marunt, o punem intr-o tigaie adanca la calit cu uleiul si putina apa, timp in care curatam si taiam legumele dupa bunul plac. Punem ardeiul si morcovul in tigaie si lasam tigaia la foc mic pana curatam dovlecelul si ciupercile.

Punem si ciupercile si dovlecelul, turnam 300 ml apa si continutul plicului de condimente si lasam sa fiarba aproximativ 45 de minute.
Asa arata tocana gata:
Pofta buna!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment