Powered by Blogger.
RSS

Piept de pui cu ciuperci si smantana

O mancarica rapida si gustoasa, perfecta pentru o zi de sambata friguroasa!

Ingrediente:
- un piept de pui
- o ceapa
- 200 ml smantana
- o cutie de ciuperci
- sare, piper
Tocam ceapa marunt si o punem la calit(cu 2 linguri de ulei si 4 linguri de apa) impreuna cu ciupercile intr-o tigaie adanca sau intr-o oala. Le lasam 5 minute la foc potrivit amestecand continuu cu o lingura de lemn, apoi punem pieptul de pui taiat cubulete,il lasam putin sa se rumeneasca si apoi turnam o ceasca de apa si lasam la fiert la foc mic.

Cand e facut pieptul de pui( in aproximativ 30 de minute de fiert), amestecam smantana cu o lingurita de faina,sare si piper, si 2 linguri de apa si le punem peste piept. Lasam vreo 5 minute la fiert(timp in care amestecam continuu).
  Dupa 5 minute, oprim focul si savuram cu mare pofta!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment