Carnea de vitel mi se pare geniala..Cea mai buna! motiv pentru care gatesc des carne de vita in diverse feluri. Cea mai simpla modalitate de preparare a carnii este la cuptor..arunci intr-un vas niste carnita si gata!
Ingrediente:
- 500 gr carne de vitel
- 200 gr mazare(de la conserva)
- 50 ml vin alb
- 50 ml ulei
- 50 ml apa
- 3 foi de dafin
- 3 catei de usturoi
- o lingura de boabe de mustar
- 5 cartofi medii
- piper,sare dupa gust.
Taiem carnea felii si o lasam 2-3 ore la macerat cu ingredientele de mai sus, exceptand mazarea si cartofii. Taiem cartofii si ii asezam intr-o tava/intr-un vas, punem carnea peste, apoi mazarea si bagam la cuptor timp de 75-85 de minute la foc mediu.
Pofta buna!!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comentarii:
Da, îmi amintesc bunătatea. Am savurat-o maxim!!! Te adaug în blogroll, poate mă adaugi și tu, în cazul în care consideri că merit. :) Larisa
am facut exact cum ai spus....am urmarit toti pasii si a iesit extraordinar.....te lingi pe degete!!!:X
Larisa, bineinteles ca am sa te adaug in blogroll :)
Oana ma bucur ca ti-a placut! Combinatia dintre mazare si vita este divina!
Post a Comment