Powered by Blogger.
RSS

Briose cu ciocolata si caramele

Eu sunt fan briose din doua motive: sunt extrem de rapide de facut si poti jongla cu ingredientele in functie de preferinte. Briosele astea sunt inventie proprie, le-am visat intr-o seara si dimineata le-am pus in practica.:)
 Ingrediente pentru 12 briose:
- 110 gr. unt
- 2 oua
- 30 gr cocos
-1 plic de praf de copt
- 250 gr faina
- 200 ml lapte cald
- 30 gr caramele
- 1 ciocolata intrega + 50 gr ciocolata taiata cubulete
- 120 gr zahar
- ciocolata alba si neagra rasa pentru decor

Topim untul cu ciocolata, le amestecam cu zaharul si ouale si apoi turnam in ploaie faina(combinata cu praful de copt) alternativ cu laptele cald. Amestecam pana la omogenizare si apoi punem cocosul, caramelele si ciocolata maruntita si amestecam.
Asezam aluatul in hartiutele de copt si punem putina ciocolata rasa(alba si neagra) pe deasupra.
Rezultat final:
Yummy!! Nici nu mai trebuie sa va zic eu "pofta buna"! cu siguranta veti avea fiindca sunt absolut senzationale!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment