Powered by Blogger.
RSS

Tocana de pui cu vin alb

Reteta am luat-o de pe allrecipes.com si bine am facut, fiindca a iesit o mancarica delicioasa!

Ingrediente:
- 2 pulpe
- 150 ml de vin alb
- 3 rosii
- 50 ml ulei de masline
- 200 ml supa de pui
- o ceapa
- 3 catei de usturoi
- o lingura de branza
- sare,piper
Tocam marunt ceapa si o punem la calit in ulei. Cand se inmoaie putin ceapa punem pulpele si turnam deasupra vinul si supa, impreuna cu usturoiul taiat felii.
Lasam la foc mic sa fiarba in voie, cand(daca) este nevoie mai turnam putina supa cat sa cuprinda pulpele. Punem intr-o oala apa la fiert si cand fierbe apa bagam pret de cateva secunde rosiile in apa clocotita, le scoatem si le decojim.
Cand sunt aproape fierte pulpele, punem rosiile cubulete si mai lasam oala pe foc pana fierb in intregime . Cand sunt gata fierte pulpele, oprim focul si punem bucatica de branza, amestecam si apoi, cu mare pofta, papacim!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment