Powered by Blogger.
RSS

Pulpe de pui cu smantana si verdeata

Ingrediente:
- 2 pulpe
- 1 ceapa
- o lingura de unt
- 200 gr smantana
- o lingura de faina
- o legatura de patrunjel
- sare,piper,condimente dupa gust
Punem untul in tigaie si cand se topeste adaugam ceapa taiata marunt, jumatate de cescuta de apa si putina sare si lasam ceapa la calit. Cand s-a inmuiat ceapa, punem pulpele taiate in jumatate, le lasam putin sa se rumemeasca si apoi turnam apa cat sa acoperim pulpele.
Lasam pulpitele sa fiarba in voie, timp in care tocam patrunjelul. Cand sunt gata fierte pulpele, amestecam smantana cu o lingura de apa si una de faina si turnam in tigaie impreuna cu patrunjelul.
 Amestecam si mai lasam 2-3 minute la foc mic. Oprim focul si papam!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment