Powered by Blogger.
RSS

Dobos de pui cu caise uscate

Un aperitiv slabut caloric, aspectuos si foarte gustos!

Ingrediente:
- un piept de pui maricel
- 200 gr cascaval
- 2 oua
- 100 gr faina
- cateva caise uscate
 Incalzim cuptorul si ungem tava cu putin unt, apoi dam cascavalul pe razatoare, batem ouale (ca pentru omleta) si taiem felii subtiri de piept si le batem cu un ciocam pentru carne. Feliile pe piept le trecem prin faina si prin ou, si punem un strat in tava.

Deasupra punem o parte din cascaval, apoi iar piept si iar cascaval, facem asa cate straturi ne ies(depinde de marimea tavii).La mijoc punem caisele(mie mi-au iesit 4 straturi de carne si 4 de cascaval, deci peste al doilea strat de cascaval am pus caisele).


La final punem cascaval si restul de ou ce ne-a ramas si bagam la cuptor pentru 40 de minute.
Il lasam la racit si apoi taiem felii. Va fi savurat cu mare pofta, va asigur!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Post a Comment